En çok kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu

TokenInsight, Kripto Borsası Ürün Raporu’na göre Gate.io, kripto para birimi desteği açısından ilk sırada.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kripto endüstrisine ilişkin bağımsız araştırmalar yürüten TokenInsight, Kripto Borsası Ürün Raporu’nu yayımladı. Merkezi borsaların (CEX) kripto dünyasının önemli bir bileşeni olduğuna dikkat çekilen araştırmada, seçilen 9 etkili borsa, ürün kalitesi, al-sat ürünleri ve kullanıcı deneyimi faktörleri açısından incelenerek karşılaştırıldı. Merkezi kripto para borsası ve Web3 şirketi Gate.io, bağımsız ürün ve ticaret ürünleri incelemesinden tam puan aldı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez, “Özgür piyasaları, finansal erişilebilirliği ve yatırımcı refahını destekleyen Gate.io'nun deneyim ve teknoloji açısından dünyanın lider borsalarından biri olduğu, bağımsız bir araştırmayla kanıtlanmış oldu” dedi.

Alım satım ürünleri bağlamında spot ve türev ürünlerin incelendiği araştırmada, Gate.io’nun 1.898 kripto para birimi listelemesiyle, 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada olduğu ortaya çıktı.

(EKONOMİ SERVİSİ)

Etiketler bitcoin borsa