Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile boşanma sürecini anlattı: Egolarımızın esiri olmadık

Katarsis programına konuk olan Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile evliliğine dair, "Evliliği kötü hatırlamamı sağlayacak hiçbir şey yok. Bir kızgınlığım, küskünlüğüm de yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Yalı Çapkını' dizisinde Orhan karakterini canlandıran şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, Katarsis programına konuk oldu. Altuğ programda, hayatının dönüm noktalarını ve özel anılarını paylaştı.

Altuğ, düşüş dönemlerini annesinin ölümü ile yaşadığını belirterek, boşanma sürecinde de zor anlar geçirdiğini ifade etti. Duygusal bir süreçten geçtiğini ve bunu fazla paylaşmadığını söyleyen Altuğ, "O dönemde yanımda olanlar zedeleniyor, bencilleşiyorum, kimse bunu hak etmiyor" dedi. 

'EGOLARIMIZIN ESİRİ OLMADIK'

Eski eşi Çağla Şıkel ile evliliğine dair konuşan Altuğ, evlenmelerinin bilinçli ve isteyerek gerçekleştiğini söyledi. Evliliklerinde çocuklarının ön planda olduğunu ve egolarına esir olmadıklarını vurgulayan Altuğ, şu ifadeleri kullandı:

"Çok severek evlendik. Mutlu bir evliliğimiz oldu. Benim o evliliği kötü hatırlamamı sağlayacak hiçbir şey yok. Bir kızgınlığım, küskünlüğüm de yok. İlk başta niye beceremedik diye takılmıştım. Bu beni bir süre oyaladı. Sonra dedim ki onu beceremediysek bunu becerelim. Egolarımızın esiri olmadık, kendimizi düşünmedik. Çocuklarımız ön planda oldu. Bir kişi olarak düşünmeye başlamam 6 ayımı aldı."

'ÖLÜMDEN KORKMAM'

Ölüm konusunda soğukkanlı olduğunu belirten Altuğ, "Ölüm bizde normal bir şey olarak karşılandı. Ben de bu tip durumlarda soğukkanlıyımdır. Ben ölüm konusunda rahatımdır, ben ölümden korkmam" dedi.