Emniyet-Sen'den Ferdi Tayfur'lu açıklama: 'Huzurumuz kalmadı Merkez'

Polisin yaşadığı sorunlarla ilgili açıklama yapan Emniyet Sen, siyasilere ve bürokratlara Ferdi Tayfur şarkısıyla seslenerek, "Gelin hep birlikte mesleğimizin kronikleşmiş sorunlarını çözelim” dedi.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR – Emniyet Teşkilatı içerisindeki mobbing,amir baskısı ve yoğun çalışma koşulları gibi sorunlarla ilginen Emniyet-Sen, emniyet personelinin sorunlarına ilişkin açıklama yayınladı. Siyasilere ve bürokratlara seslenen Emniyet-Sen bu kez açıklamasında Ferdi Tayfur şarkılarına yer vererek, “Huzurumuz kalmadı Merkez” dedi.

'OLMASAYDI DERDİMİZ SÖYLEMEZDİ FERDİMİZ'

Açıklamanın tam metni şöyle;

“1970’lerde başlayan Ferdi Tayfur kasırgası 2000’lere kadar devam etti. Ferdi Tayfur sevgisi toplumun bir çok kesiminde halâ yoğun şekilde devam etmektedir. Pekiyi ne diyordu Ferdi Tayfur hayranları; 'Olmasaydı derdimiz, söyler miydi Ferdimiz'. Emniyet mensupları olarak derdimiz o kadar fazla ki, Ferdi abimizin her şarkısını dinlediğimizde aklımıza aşk değil, mesleki sorunlarımız gelmektedir. Ferdi Baba, her 'Huzurum Kalmadı' dediğinde mesleki sorunlarımız gözümüzün önünden film şeridi gibi geçiyor ve film bir türlü bitmek bilmiyor! Nasıl bitsin ki; Ekonomik sorunlardan çalışma saatlerine, mobbinglerden ikinci şark görevine, liyakatsizlikten atama ve yer değiştirme yönetmeliğine, siyasi baskılardan hukuki sorunlara kadar mesleğin sorunları saymakla bitmiyor. Bitmedikçe kederlenip yeni bir Ferdi Tayfur şarkısı açıyoruz ve 'Sevgiler çiçek gibi soldurmayalım/ Umudu boşluklara savurmayalım/ Hayat kısa dünyanın çilesi bitmez/ Yılları acılarla doldurmayalım…' diyerek siyasetçi ve bürokratlara hediye ediyoruz. Sorumluluk sahibi siyasiler ve bürokratlar, gelin hep birlikte mesleğimizin kronikleşmiş sorunlarını çözelim. Yılları acılarla doldurmak yerine mutlu ve mesut bir şekilde yaşayan emniyet teşkilatını var edelim”

Etiketler polis emniyet sen