Emniyet müdürünün yeni yıl mesajına 'propaganda' karıştı

Kocaeli’de yeni yılın ilk dakikalarında polis telsizinden İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun mesajı yayınlandığı sırada, anons kesilerek 'FETÖ propagandası yapıldığı' açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2022 yılının ilk dakikalarına girildiğinde Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun, emniyet teşkilatına yönelik tebrik mesajı polis telsizinden okunması sırasında 'FETÖ propagandası' yapıldığı açıklandı.

DHA'nın haberine göre mesajın okunması sırasında anons kesilerek, kanaldan 'FETÖ/PDY propagandası' yayınlandı. Haberde söz konusu yayının içeriğine dair bilgi verilmezken, olayı fark eden polis haber merkezinin müdahale ederek kanalın kontrolünü devraldığı belirtildi.

'SİZİ BULDUĞUMUZDA NE YAPACAĞIMIZI BİLİYORSUNUZ'

Haberde ayrıca olay sonrasında anonsa giren Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun, "Merkez, bu şeref yoksunu, devlet düşmanı, hain şebekenin elemanına hitap ediyorum. Azıcık şeref, haysiyetiniz varsa Türk devletine, Türk milletine ihanet etmezsiniz. Sizi bulduğumuzda ne yapacağımızı biliyorsunuz. Ayrıca kimse de moralini bozmasın. En kısa sürede de bu namussuzu bulup, gereğini yapacağız" dediği belirtildi.

Tipioğlu'nun talimatı sonrasında anons yapan haber merkezi de, "Emirlerinizi takip ettim. Kanala müdahale eden şeref yoksunu, sesimizi duyuyorsa hakkında gerekli işlemin yapılacağını da bilsin. Teşkilat mensuplarımız da moralini, motivasyonunu bozmasın. Tüm istasyonlarımız bu şekilde takip etsin" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)