Emirgan'da kız arkadaşı için denize atladı, ikisi de kurtarılamadı

İstanbul Sarıyer'de tartışma sonrası denize atlayan sevgililer kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Sarıyer'de sevgilisiyle tartıştığı öne sürülen Aleyna S. (23) denize atladı. Kız arkadaşını kurtarmak isteyen Ramazan K. (24) de denize atladı. Dalgalara kapılan ikili sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi tarafından denizden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan çift, hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre olay, dün sabaha karşı Emirgan Sahili’nde meydana geldi. Aleyna S. ve Ramazan K. yanlarındaki iki arkadaşıyla beraber Emirgan İskelesi önüne geldi. İddiaya göre bir süre otomobilde oturan Aleyna S. ve Ramazan K. arasında tartışma çıktı. Bir anda otomobilden inen Aleyna S. koşarak denize atladı. Sevgilisinin çırpındığını gören Ramazan K. de onu kurtarmak için denize girdi. Denizden çıkmayı başaramayan sevgilileri arkadaşları da kurtaramayınca ekiplere haber verildi.

İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi geldi. Yapılan çalışmaların ardından Aleyna S. ve Ramazan K. denizden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan çift kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

(HABER MERKEZİ)