Emin Alper'in ilk tiyatro oyunu 'Öteki'nin afişi yayınlandı

Emin Alper’in Dostoyevski’nin eserinden uyarladığı ve yönettiği ‘Öteki’ oyununun afişi yayınlandı. Oyun, 12 Ocak’ta Maximum Uniq Hall’da prömiyerini yapacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Tepenin Ardı', 'Abluka' ve 'Kurak Günler' filmlerinin yönetmeni Emin Alper'in Dostoyevski’nin aynı adlı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği ilk tiyatro oyunu 'Öteki'nin afişi yayınlandı. ‘Öteki’, kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan’ı buluşturuyor.

Nisan Ceren Özerten’in yapımcılığında, Luz Yapım prodüksiyonuyla izleyici ile buluşacak oyun ayrıca, Deniz Göktürk Kobanbay'ın sahne, Ahmet Sesigürgil'in ışık, Okan Kaya'nın ses tasarımını bir araya getiriyor. 

'Öteki', 12 Ocak’ta Maximum Uniq Hall’da prömiyerini gerçekleştirecek. Prömiyerin ardından, 31 Ocak, 1-2 Şubat tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde yeniden izleyicilerle buluşacak olan ‘Öteki’, 16 ve 17 Şubat’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde, 29 Şubat’ta ise Maximum Uniq Hall’da sahnelenmeye devam edecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

 

Etiketler emin alper öteki