'Ela ile Hilmi ve Ali' filmi BluTV'de izleyiciyle buluşuyor

Başrollerini Ece Yüksel, Serkan Keskin ve Denizhan Akbaba’nın paylaştığı "Ela ile Hilmi ve Ali", BluTV'de izleyiciyle buluşuyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz yıl Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil 7 dalda ödül kazanan, başrol oyuncusu Ece Yüksel’e üç ayrı festivalden En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandıran "Ela ile Hilmi ve Ali", bugün BluTV'de izleyiciyle buluşuyor. 

"Ela ile Hilmi ve Ali", yönetmen Ziya Demirel’in ilk uzun kurmaca filmi. "Zuhal" (2021) adlı filmde de birlikte çalışan Ziya Demirel ve Nazlı Elif Durlu’nun ortak senaryosundan çekilen filmin yapımcılığını Anna Maria Aslanoğlu üstlendi. Görüntü yönetmenliğini Doron Tempert’in üstlendiği filmin kurgusunu Selda Taşkın ve Henrique Cartaxo, sanat yönetmenliğini Gülay Doğan, müziklerini ise Okan Kaya yaptı.

Başrollerini Ece Yüksel, Serkan Keskin ve Denizhan Akbaba’nın paylaştığı film, aynı apartmanda yaşayan farklı yaşlara ve dünyalara sahip Ela, Hilmi ve Ali’nin yaşadıklarını anlatıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)