El Clasico'da kazanan Real Madrid: Benzema, Camp Nou'da ilk hat-trick'ini yaptı

Barcelona'yı deplasmanda 4-0 yenen Real Madrid, Kral Kupası'nda finale yükseldi. 3 gole atan Karim Benzema, Camp Nou Stadı'nda ilk kez hat-trick yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya Kral Kupası yarı final rövanş maçında deplasmanda Real Madrid, Barcelona'yı 4-0 mağlup etti. Yarı finalin ilk maçında sahasında Barcelona'ya 1-0 yenilen Real Madrid, rövanşı farklı kazanarak finale kalan taraf oldu.

AA'nın aktardığına göre, karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Barcelona, ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Real Madrid'in ilk golü uzatmaların oynandığı 45+1'inci dakikada gelişen bir kontratakta defansın hatasını iyi değerlendiren Vinicius'tan geldi.

Soyunma odasına 1-0 önde giden Real Madrid, ikinci yarıda 50 ve 58'inci (penaltıdan) dakikalarda Karim Benzema ile bulduğu gollerle Camp Nou'da ezeli rakibine karşı 3-0'lık üstünlük yakaladı.

Benzema, 80'inci dakikada bir kez daha rakip ağları havalandırarak, kariyerinde ilk defa Camp Nou Stadı'nda hat-trick yaptı.

Fransız futbolcu, geçtiğimiz hafta sonunda da Valladolid karşısında 7 dakikada 3 gol atarak, Real Madrid kulüp tarihinde ligde en kısa sürede hat-trick yapan futbolcu olmuştu.

Kupanın yeni sahibi, 6 Mayıs'ta Sevilya'daki La Cartuja Stadı'nda oynanacak Real Madrid-Osasuna maçında belli olacak.

Athletic Bilbao'yu 1-0 ve 1-1'lik skorlar sonrasında eleyen Osasuna, bu kupada sadece 2004-2005 sezonunda finale yükselmiş ve Real Betis'e 2-1 yenilmişti.

Kral Kupası'nı 31 kez ile en çok kazanan kulüp Barcelona olurken, onu Athletic Bilbao (23) ve Real Madrid (19) izliyor. (HABER MERKEZİ)