Ekrem İmamoğlu'ndan Merve Dizdar'a tebrik

Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 76. Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Merve Dizdar'ı tebrik etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 76. Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Merve Dizdar'ı sosyal medya hesabından tebrik etti. 

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ne güzel haber. Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar’ı tebrik ediyorum."

'MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYEN MİLYONLARCA KADINA VERDİĞİ UMUT ÇOK KIYMETLİ'

Dilek Kaya İmamoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Dizdar'a teşekkür ederek, "Hepimize gurur veren ne güzel bir haber… Merve Dizdar, Nuri Bilge Ceylan’ın Kuru Otlar Üstüne filmindeki performansıyla Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan ilk Türk kadın oyuncu oldu. Konuşmasında; ödülünü armağan ettiği, ülkemizde mücadeleden asla vazgeçmeyen milyonlarca kadına verdiği umut çok kıymetli. Tebrikler ve gönülden teşekkürler Merve Dizdar!" ifadelerini kullandı. 

'SAYENDE GURUR DUYDUK'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da bir tweet atarak, "Merve Dizdar tam da kadınlar çalışmasın diyenlere inat tüm o kötülüğün üzerine bir sanatçı parıltısını boca etti bu akşam. Harika ödül konuşmasıyla da her birimizi selamladı. Tebrikler sevgili Merve, gurur duyduk sayende…" yazdı.