Ekonomist Oğuz Demir köşe yazılarıyla Gazete Duvar'da

Akademisyen Oğuz Demir, 'Haydi Sor Sor' programının ardından köşe yazılarıyla da Gazete Duvar'da olacak. Demir'in ilk yazısı bu gece yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazete Duvar okurlarının 'Haydi Sor Sor' programıyla tanıdığı Doç. Dr. Oğuz Demir, ekonomik gelişmeleri yorumlayacağı köşe yazılarına başlıyor. Demir'in ilk yazısı bu gece okurla buluşacak. 

Oğuz Demir, İstanbul Üniversitesi’nde ekonomi doktorası yaptı. Halihazırda İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde İngilizce İktisat bölümünde öğretim üyesi olarak akademik çalışmalarını sürdürüyor. Aynı üniversitede Avrupa Birliği tarafından seçilen Döngüsel Ekonomi ve AB Sanayi Politikaları Başkanlığını yürütüyor. Daha önce ABD’de University of Texas at Austin ve Rusya’da Higher School of Economics’te görev yaptı. İstanbul Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi’nde dersler veriyor. Kalkınma, uluslararası iktisat ve yenilik ekonomisi alanlarında ulusal ve uluslararası dergilerde ve kitaplarda yayınlanmış çalışmaları bulunuyor. KRT TV’de 'Sana Faydası Ne' isimli televizyon programını hazırlayıp sunuyor. (HABER MERKEZİ)