Hükümet'ten Çağlayan yorumu: İspatlayın!

Bakan Nihat Zeybekçi, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın ABD'de görülen Rıza Sarraf Davası'na dahil edilmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, eski Bakan Zafer Çağlayan'ın ABD'de devam eden Reza Zarrab (Rıza Sarraf) Davası'na dahil edilmesi hakkında, "İran'a yönelik ambargolarının delindiği iddiaları var ama bir Türk bakan hakkında başka bir ülkenin bulunduğu iddia ispatlanmalı" dedi.

Zeybekçi, "Ekonomi eski Bakanı Çağlayan'ın Türkiye'nin çıkarları aleyhine hiçbir işlemi olmamıştır; bizim için aslolan Türkiye'nin çıkarlarıdır. İran'a yönelik ambargonun delindiği iddiaları var ama bir Türk bakan hakkında başka bir ülkenin bulunduğu iddia ispatlanmalı" şeklinde konuştu.

Aksünger'den Çağlayan yorumu: İspat mı? Neden mahkeme kurmadınız?Aksünger'den Çağlayan yorumu: İspat mı? Neden mahkeme kurmadınız?

HALKBANK: 'BÜTÜN İŞLEMLERİMİZ ULUSLARARASI KURALLARA UYGUNDUR' 

Zarrab Davası'yla ilgili bir açıklama da Halkbank'tan geldi.Eski başkanı Süleyman Aslan'nın ABD'nin İran'a yönelik yaptırımları delmekle suçlandığı Halkbank IMKB'ye yönelik açıklamasında bütün işlemlerinin uluslararası kurallara uygun bir biçimde yapıldığını ifade etti.

(HABER MERKEZİ)

Eski Bakan Zafer Çağlayan, Sarraf davasında yargılanacakEski Bakan Zafer Çağlayan, Sarraf davasında yargılanacak