Gelinlik ve abiyeler fuarda sergilenecek

Avrupa’nın en büyük gelinlik ve abiye giyim fuarı, 7–10 Şubat'ta İzmir'de... IF Wedding Fashion'da sektörün öncüleri buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde gerçekleştirilen Avrupa’nın en büyük gelinlik, damatlık ve abiye giyim fuarı, IF Wedding Fashion İzmir için hazırlıklar sürüyor. Geçtiğimiz fuarda 4 kıtadan 70’e yakın ülkeden ziyaretçinin ağırlandığı IF Wedding Fashion İzmir’de, alan satışının yüzde 99’u tamamlandı. Geçen yılın alan satışının şimdiden aşıldığı fuarda, dünya gelinlik modasının öncü isimleri bir araya gelecek.

Tüm dünyadan sektör profesyonellerinin buluştuğu IF Wedding Fashion İzmir, 11'inci yılında da büyümeye devam ediyor. Fuarda, bu yıl da sadece marka tescil belgesi olan firmalara yer verildi. Fuarda defile yapacak olan katılımcı firmalar, IF Wedding Fashion İzmir’e özel olarak hazırlayacakları koleksiyonlarla gelinlik modasında yeni trendleri belirleyecekler.

Gelinlikten damatlığa, aksesuardan abiye giyime kadar en son moda ürünlerin sergileneceği IF Wedding Fashion İzmir’de; Fuar İzmir A Holü’nde gelinlik, damatlık ve aksesuar, B Holü’nde ise abiye giyim firmaları yer alacak. Ürün gruplarına göre stant yerleşimlerinin yapılacağı fuarda, sektör profesyonelleri aradıkları her şeyi kolaylıkla bulabilecek.

Ziyaretçi çalışmalarının yurtdışı ayağında; ABD, Almanya, Fransa, İngiltere, İran, İspanya, İsveç ve İtalya’da düzenlenen sektör fuarlarına giden İZFAŞ yetkilileri yurtiçinde de çalışmalara devam ediyor. Yurtiçinde her ilde tanıtım ve ziyaretçi çalışmaları yapılırken, sektörün önde gelen yurt dışı ve yurt içi yayın organları ile reklam ve tanıtım çalışmaları da sürüyor. (HABER MERKEZİ)