Ehliyetsiz alkollü sürücü ceza kesildikten 1 saat sonra kaza yaptı

Burdur'da alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan yakalanıp, polis merkezindeki ifadesinden sonra serbest bırakılan Murat O.nun, yaklaşık 1 saat sonra başka bir araca çarptığı ortaya çıktı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Burdur Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, bir ihbar üzerine 22 Ocak saat 04.45'te Murat O'nun kullandığı 03 ADR 229 plakalı otomobili Yunus Emre Caddesi'nde durdurdu. Sürücü belgesi bulunmayan Murat O'nun 1.61 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis merkezine götürülen Murat O'ya 'sürücü sertifikasını sınıfına uygun sürücü belgesine dönüştürmeden kara yolunda araç kullanmak' ve 'alkollü araç kullanmak' suçlarından 12 bin 878 lira ceza uygulandı. İfadesi alınan Murat O. serbest bırakılırken, araç da ruhsat sahibine teslim edildi.

DHA'nın haberine göre Şeker Meydanı'ndaki polis merkezinden ayrılan Murat O'nun kullandığı otomobil, saat 06.00 sıralarında Tugay Kavşağı'nda Veli K. idaresindeki otomobille çarpıştı. Kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Veli K. ile beraberindeki Berat K, Burdur Devlet Hastanesi'ne tedaviye alındı. Olay yerinden kaçan Murat O. ise yakalandıktan sonra ikinci kez polis merkezine götürüldü. İfadesi alınan Murat O'ya, aynı suçlardan bu kez 14 bin 514 lira ceza kesildi. Murat O. serbest bırakılırken, otomobil çekiciyle otoparka götürüldü.

 

(HABER MERKEZİ)