Ehliyetine 2042'ye kadar el konulan sürücü kazada hayatını kaybetti

Manavgat'ta daha önce birkaç kez sürücü belgesiz araç kullanırken yakalanan ve 2042 yılına kadar ehliyetine el konan Murat Sevim alkollü araç kullanırken kaza yaptı. Sevim kazada hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'nın Gültepe Kavşağında meydana gelen kazada Murat Volkan Selim kontrolündeki otomobil kamyona çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden Sevim'in ehliyetine 2042 yılına el konulduğu ortaya çıktı.

DHA'da yer verilen habere göre, Manavgat'tan Antalya yönüne giden Sevim'in kullandığı 48 FD 990 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen S.A idaresindeki 42 AJJ 244 plakalı sebze yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen kamyon ve otomobilde yangın çıktı.

EHLİYETİNE EL KONULMUŞTU

Kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilinin içinde sıkışan Murat Volkan Sevim ve devrilen kamyondaki S.A'yı araçlarından itfaiye çıkardı. Sağlık ekipleri Murat Volkan Selim'in kalbinin durduğunu belirledi. İlk müdahalelerin ardında S.A. ve Murat Volkan Sevim hastaneye götürüldü. Sevim, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Sevim'in, 1.98 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ayrıca Murat Volkan Selim'in daha önce birkaç kez sürücü belgesiz araç kullanırken yakalandığı için ehliyetine 2042 yılına kadar el konulmuştu. (HABER MERKEZİ)