Eddie Murphy'nin yeni filminin fragmanı paylaşıldı

Eddie Murphy'li devam filmi Coming 2 America'nın resmi fragmanı paylaşıldı. Film, 5 Mart 2021 tarihinde Amazon Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eddie Murphy ve Arsenio Hall'un başrolünde olduğu Coming 2 America'dan fragman paylaşıldı. Amazon Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak olan Coming 2 America'nın fragmanında Prens Akeem 'Kral' olarak yer alıyor. 

Yönetmen koltuğuna Craig Brewer'ın oturduğu devam filmi Coming 2 America, Zamunda ülkesinin tahtına oturan Akeem'in hikayesi ekranlara taşınıyor. Coming 2 America'nın senaryosuna Kenya Barris, Barry W. Blaustein ve David Sheffield imza attı. Filmin oyuncu kadrosunda son olarak Dolemite Is My Name ile başarıya imza atan Eddie Murphy ve Arsenio Hall'un yanı sıra Leslie Jones, Jermaine Fowler, Tracy Morgan, Wesley Snipes ve Rick Ross bulunuyor.

FİLMİN KONUSU

Film, yıllar önce kaybolan bir oğlu olduğunu öğrenen Prens Akeem’in hikayesine odaklanıyor. Zamunda ülkesinin başında bulunan Prens Akeem, Semmi'yi de yanına alarak tahtının varisini bulmak için Amerika’ya doğru macera dolu bir yolculuğa çıkacaktır. 

 Coming 2 America 5 Mart 2021 tarihinde Amazon Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

Serinin ilk filmi Coming to America 1988 yılında izleyici karşısına geçmişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)