Durumu rol arkadaşı fark etti: Sydney Sweeney, film çekiminde örümcek tarafından ısırıldı

Oyuncu Sydney Sweeney, "Anyone But You" filminin çekimi sırasında gerçek bir örümcek tarafından ısırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Sydney Sweeney, "Anyone But You" filminde Glen Powell'la birlikte bir sahne çekerken gerçek bir örümcek tarafından ısırıldığını açıkladı. 

Screen Rant'in haberine göre,  Live with Kelly and Mark'a katılan Sweeney, kendisini ısıran şeyin bir avcı örümceği olduğunu ve bunun "korkunç" bir iz bıraktığını söyledi. Oyuncu, "Gerçek bir örümcekti. Beni ısırdı. Bir avcı örümcekti. O sahneyi çekerken beni ısırdı. O kadar acıdı ki elimde korkunç izler vardı. İlaç almak zorunda kaldım. Çünkü Avustralya'da her şey sizi öldürebilir" dedi.

'ROL YAPTIĞIMI DÜŞÜNDÜLER'

Sweeney ayrıca rol arkadaşı Glen Powell'la katıldığı Today şovunda sahneyle ilgili, "Örümcek aslında beni sahnenin ortasında ısırdı ama kimse kes demedi çünkü bu sahnede çok dramatik, ilginç bir seçim yaptığımı düşünüyorlardı. Sonunda anlayan tek kişi Glen oldu; oyunculuk yaptığımı sanıyorlardı ama aslında örümcek beni ısırmıştı" ifadelerini kullandı. 

 Powell ise, "Birisi gerçekten bir örümcek tarafından ısırıldığında sesinde farklı bir ton oluyor. Bunun gerçekten dramatik bir gelişme olduğunu düşündük" diye konuştu. 

"Anyone But You", birbirlerinden nefret etmelerine rağmen bir ilişkiye başlayan bir çiftin hikayesini konu ediyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)