Michelle Obama: Barack'ı pencereden atmak istediğim zamanlar oldu

ABD'de eski first lady Michelle Obama, 28 yıllık eşi Barack Obama'yla evliliğine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. "Barack'ı pencereden atmak istediğim zamanlar oldu" diyen Michelle Obama, genç çiftlere 'evliliğe takım oyunu gibi yaklaşmalarını' tavsiye etti. Michelle Obama, "Evliliğe gerçek bir takım oyunu olarak bakarsak, takım arkadaşınızın LeBron gibi bir kazanan olmasını istersiniz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de eski first lady Michelle Obama, eşi Barack Obama'yı 'camdan aşağı atmak istediği zamanlar olduğunu' söyledi. Evliliğe 'basketbol takımı seçer gibi yaklaşmak gerektiği' yorumunu yapan Michelle Obama, "Barack'ı pencereden atmak istediğim zamanlar oldu. Bunu söylüyorum çünkü duyguların yoğun olacağını bilmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Spotify uygulamasında yayınlanan podcast serisinde sunucu Conan O’Brien'a konuşan Obama, özellikle küçük çocukları olan genç çiftlerin yorgunluk, stres ve iş bölümü yapma mücadelesi verdiklerini ve ilişkiden vazgeçtiklerini ifade etti. Obama, [İlişkide] Birbirinize katlanamayacağınız zamanlar olacağını bilmelisiniz" dedi.

'ÇOCUKLARLA İLK KEZ CİNSİYET ROLLERİNİN YÜKÜNÜ HİSSETTİM'

Anne olduktan sonra evliliklerinde ilk defa 'cinsiyet rollerinin yükünü hissettiğini' aktaran Obama, çocuk sahibi olmanın evlilik dinamiklerini önemli ölçüde değiştirdiğini ifade etti.

Çiftlerin ilişkide zor süreçlerden geçerken iletişim kurmadığını söyleyen Obama, genç çiftlerin bu yüzden zorluklarla karşılaştıklarında ilişkiden vazgeçtiklerini dile getirdi. Barack Obama ile çok güçlü bir evlilikleri olduğunu söyleyen Michelle Obama, kendilerinin de bu zor süreçlerden geçtiklerini aktardı.

'TAKIMINIZDA LEBRON'U İSTERSİNİZ'

Michelle Obama, evliliğe 'basketbol takımı seçer gibi' yaklaşmak gerektiğini söyledi ve şöyle konuştu: "Birlikte kazanmak istediğiniz insanlarla bir takımda olursanız herkesin güçlü olmasını ve kazanmasını istersiniz. Evliliğe gerçek bir takım oyunu olarak bakarsak, takım arkadaşınızın LeBron gibi bir kazanan olmasını istersiniz." (DIŞ HABERLER)