Türk takipçisinin 'Dağ lalesi' benzetmesine Zaharova'dan yanıt

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova'nın Facebook paylaşımının altına bir Türk takipçisi tarafından "Sen dağ lalesi gibi güzelsin" yorumu yapıldı. Zaharova'nın "Nasıl bir şey dağ lalesi, neye benziyor?" sorusunu takipçisi fotoğraf paylaşarak yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, bir paylaşımının altına "Sen dağ lalesi gibi güzelsin" yorumu yapan takipçisi Fatih Uçar'a yanıt verdi. İkili arasında geçen diyalog sosyal medyada ilgi çekti.

Sputnik'te yer alan habere göre, Zaharova kişisel sosyal medya hesabından bir gül fotoğrafı paylaşarak, "Ortancalar arasında bir gül. Ne güzel bir arkadaşlık. Peki sizde ne var ne yok?" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın altına bir Türk takipçisi İngilizce yorum yazarak, "Sen dağ lalesi gibi güzelsin" mesajını bıraktı.

Zaharova ise önce İngilizce, "Nasıl bir şey" diye sordu ardından sorusuna Rusça devam ederek, "Nasıl bir şey dağ lalesi, neye benziyor?" diye yazdı.

Zaharova’nın bu sorusuna cevap veren Fatih Uçar isimli Türk takipçisi dağ lalesi fotoğrafı paylaşarak Zaharova’nın sorusunu cevapladı. İkilinin sosyal medya üzerinden yazışması kısa sürede büyük ilgi topladı. (Kaynak: Sputnik)