Trump ilk kez maskeyle görüntülendi

Maske takmaya bugüne dek yanaşmayan ABD Başkanı Donald Trump, ilk kez maskeyle görüntülendi. Trump, bir askeri hastaneyi ziyaretinde üzerinde başkanlık mührü bulunan lacivert bir maske taktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgınında 'maske takmayacağını' söyleyen ve başkanlık seçimlerindeki Demokrat rakibi Joe Biden'la maske taktığı için dalga geçen ABD Başkanı Donald Trump ilk kez maskeyle görüntülendi. Trump, Walter Reed askeri hastanesini ziyaretinde maske taktı.

Trump, üzerinde başkanlık mührü bulunan lacivert maskesiyle hastaneye gitmek için Beyaz Saray'dan ayrılırken gazetecilere, "Maskelere hiçbir zaman karşı değildim ama bunun bir yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum" dedi. Trump, "Bir hastanede bulunduğunuza, askerlerle ve ameliyat masasından yeni gelmiş insanlarla konuştuğunuzda maske takmanın harika bir şey olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Trump'ın maske takma kararını alması, ABD'deki vakaların artmaya devam ettiği bir zamana denk geliyor. ABD'deki vaka sayısı son bir gün içinde 3 milyon 293 bin 532'ye, ölü sayısı 136 bin 720'ye yükseldi. (DIŞ HABERLER)