Mossad Başkanı Cohen karantinada

İsrail'de Sağlık Bakanı Yaakov Litzman'a korona virüsü bulaşmasının ardından, Mossad Başkanı Yossi Cohen de karantinaya alındı. İsrail'de bir askeri üste daha virüs tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsüne karşı sıkı tedbir alan İsrail de salgınının önüne geçemeyen ülkeler arasında yer alıyor. Sağlık Bakanı Yaakov Litzman'a yapılan testin pozitif çıkmasının ardından, Başbakan Benyamin Netanyahu'nun yanı sıra ülkenin dış istihbarat servisi Mossad'ın başkanı Yossi Cohen ile Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Meir Ben-Shabbat'ın da karantinaya alındığı açıklandı.

Mossad Başkanı Yossi Kohen.

Virüsün, İsrail'in güneyindeki bir askeri üsse de bulaştığı belirtildi. Channel 13 kanalının haberine göre, bu üsteki iki kadın askerde korona virüsü tespit edilmesi sonrası 50 asker karantinaya alındı. İsrail'de şu ana dek 99 askerde korona virüsü tespit edildi.

İsrail'de son açıklanan verilere göre, 32 kişi korona virüsünden öldü. 6 bin 221 tespit edilmiş vakanın açıklandığı ülkede, aralarında askerlerin de bulunduğu 3 bin 73 kişi tedbiren karantinada tutuluyor. (DIŞ HABERLER)