Protestocular Versaille Sarayı'ndaki Macron'un etrafını sardı

Fransa'da daha önce Cumhurbaşkanı Macron'un bulunduğu tiyatro binasının etrafını saran protestocular, grevin 47. gününde de görüşme yaptığı Versaille Sarayı etrafında toplandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Daha önce Macron'un gittiği tiyatro binasının etrafını saran protestocular, bu sefer de Paris'teki Versaille Sarayı'nın etrafında toplanarak Macron'u protesto etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sarayda 200 iş insanı ile görüşme yapmak için bulunuyordu.

Le Figaro'nun haberine göre, CGT (Genel İş Konfederasyonu) çağrısıyla yüzlerce protestocu, Macron'un dünyanın çeşitli yerlerinden iş insanlarıyla buluştuğu Versaille Sarayı'nın etrafında toplandı. Saraya yaklaşmak isteyen protestocular, güvenlik güçleri tarafından engellendi.

Fransa hükümetinin çıkarmak istediği emeklilik reformu yasasına ve cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a karşı protestolar 47 gündür devam ediyor. (DIŞ HABERLER)

Macron'un gittiği tiyatro binasının etrafını göstericiler sardıMacron'un gittiği tiyatro binasının etrafını göstericiler sardı