Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern nişanlandı

Cami saldırıları sırasında sergilediği birleştirici liderlik ile tüm dünyanın dikkatini çeken Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern nişanlandı. Ardern, çocuğunun babası olan ve beş yıldır birlikte yaşadığı ünlü televizyon sunucusu Clarke Gayford ile evlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, çocuğunun babası olan ve beş yıldır birlikte yaşadığı televizyon sunucusu Clarke Gayford ile nişanlandı. Ardern'in nişanlandığı ilk olarak, Paskalya tatilinden sonra pırlanta yüzükle görüntülenmesi ile ortaya çıkmıştı. Çiftin nişanlanmış olabileceği iddiası sosyal medyada yayılırken, Ardern'in sözcüsü haberi bugün doğruladı.

Clarke Gayford, Yeni Zelanda'nın en ünlü televizyon sunucularından biri. 'Günün Balığı (Fish of the Day)' isimli programı 20 ülkede yayımlanıyor.

Çift yaklaşık altı yıl önce, Gayford güvenlik yasaları için planlanan bir değişikliğe karşı çıkmak için parlamento binasına gittiğinde tanışmıştı.

38 yaşındaki Ardern ile 41 yaşındaki Gayford, geçen haziranda bir çocuk sahibi de olmuştu. Çift, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için New York'a çocukları ile birlikte seyahat etmişti.

Gayford bu süreçte, bebeğe bakabilmek için izin alarak sunduğu balıkçılık programına ara vermişti. (Dış Haberler)

Yeni Zelanda'yı birleştiren başbakan: Jacinda ArdernYeni Zelanda'yı birleştiren başbakan: Jacinda Ardern