İddia: Bebeklerinin doğumunu saklıyorlar!

İngiltere Prensi Harry ile Amerikalı eşi Meghan Markle'ın ilk çocuklarının doğumunu kamuoyundan sakladığı öne sürülüyor. İddiaya göre, bebek doğdu ama medya baskısından kaçınmak için henüz açıklama yapılmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere, Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın bebeklerinin doğduğunu ancak çiftin bunu henüz kamuoyuna açıklamadığı iddiası ile çalkalanıyor. Prens Harry'nin mayıs ayındaki seyahat planının açıklanması sonrasında, bebeğin çoktan doğduğu iddiası sosyal medyada kraliyet ailesi meraklılarını heyecanlandırdı.

Amerikalı bir oyuncu olan Meghan Markle, ilk çocuğunun doğumu sonrasında hastane merdivenlerinde kameralar önüne çıkmayacağını açıklamıştı. Markle'ın 'kraliyet doğumları'nın yapıldığı hastaneden bir başka nokta seçmesi de, bebeğin doğumunun kamuoyuna anında ilan edilmeyeceği spekülasyonlarına yol açmıştı.

'KRALİÇE ZİYARET ETTİ'

Markle mart ayından bu yana kamuoyu önünde görünmezken ve bugüne dek nisan ayında doğum yapacağı beklenirken, son olarak bebeğin doğduğunun kanıtı olarak bir dizi iddia ortaya atıldı. Kraliçe Elizabeth'in çifti yeni evlerinde ziyaret ettiği belirtilirken, ünlü radyo sunucusu Chris Evans da bugünkü programında bebeğin doğduğunu ima etti. Evans, "Bugün hâlâ yeni bir kraliyet bebeğimiz yokken burada oturuyoruz ama gerçekten öyle mi?" dedi; "Ne bildiğimden emin değilim ama sanırım bir şey biliyorum" diye konuştu.

Prens Harry'nin 8 Mayıs'ta Hollanda'yı ziyaret edeceğinin açıklanması da dedikoduları artırmış durumda. Öyle ki, kraliyet ailesi meraklısı binlerce sosyal medya kullanıcısı, bebeğin geçtiğimiz birkaç gün içinde doğduğuna inanıyor.

Paylaşılan binlerce mesajdan birinde, "Bebeğin çoktan doğduğunu düşünüyorum. [Prens] Doğumdan birkaç güç sonra Hollanda'ya hiçbir şekilde gitmezdi" denildi.