11 yaşındaki Joshua Trump soyadını değiştirmek istiyor

11 yaşındaki Joshua Trump soyadını değiştirmek istiyor. Ailesi Joshua'ya okul arkadaşlarının zorbalık ettiğini söylüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump'la tesadüfen aynı soyadı taşıyan ve okul arkadaşları kendisiyle dalga geçtiği için psikolojik sorunlar yaşayan olan 11 yaşındaki Joshua Trump, soyadını değiştirmek istiyor.

Joshua'nın üvey babası Bobby Berto  Joshua Trump'ın, soyadı okulda zorbalığa maruz kaldığını, tüm okulda alay konusu olduğunu ve psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

'KENDİSİNDEN VE SOYADINDAN NEFRET EDİYOR'

Annesi Megan ise "Ona okulda küfür ediyorlar. 'Aptal' diyerek dalga geçiyorlar. Kendisinden ve soyadından nefret ediyor. Kendini sürekli üzgün hissediyor" dedi.

Arkadaşlarının kendisiyle dalga geçmesi nedeniyle okul servisi değiştirilen Joshua, yeni servise bindiğinde şoförün yoklama aldığını ve soyadını duyan çocukların kendisine 'aptal' diye bağırdığını söyledi.

Çocuklarının isimini resmi olarak değiştirmek istediklerini söyleyen aile, okul kaydındaki Trump soyadını üvey babasının soyadı olan 'Berto' ile değiştirdiklerini belirtti.

Okul yönetimi ise konu hakkında diğer öğrencileri uyaracaklarına dair aileye söz verdi. 11 Aralık'ta Google CEO'su Sundar Pichai, arama motoruna aptal yazılınca çıkan Trump resimleriyle ilgili Kongre'ye ifade vermişti. (Dış Haberler)