Michelle Obama'nın biletleri karaborsada

Michelle Obama'nın Londra'da yapacağı konuşmanın biletleri satışa sunulduğu birkaç dakika içerisinde tükendi. Karaborsada tekrar satışa sunulan biletler orjinal fiyatının çok üstünde fiyatlara satılıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin 44'üncü dönem First Lady'si Michelle Obama'nın 3 Aralık'ta Londra'da yapacağı konuşmanın biletleri satışa çıktıktan yarım saat sonra tükendi. 2 bin 900 kişi kapasiteli salonda konuşma yapacak Obama için resmi satış sitesinden bilet bulamayanlar, karaborsaya yöneldi. İnternet sitelerinden karaborsa satılan biletler astronomik rakamlara alıcı buluyor. İsviçre çıkışlı yeniden satış sitesi Viagago, biletleri 72 bin dolara satışa çıkardı.

Resmi satış fiyatı 30 dolar ile 125 dolar arasında değişen biletlerinin fiyatı, karaborsada orjinal fiyatın yaklaşık 520 katına kadar çıkabiliyor.

Konuşmanın yapılacağı stadyumun sözcüsü, Viagago'dan biletleri satıştan kaldırmalarını istediklerini, fakat perşembe günü itibariyle bir cevap almadıklarını belirtti. Sözcü ayrıca tekrar satış siteleri tarafından alındığı tespit edilen ve iade edilmeyen biletlerin iptal edileceğini de söyledi. (Kaynak: T24)