Leicester City'nin sahibi Vichai Srivaddhanaprabha hayatını kaybetti

Helikopter kazası geçiren Leicester City'nin sahibi Vichai Srivaddhanaprabha yaşamını yitirdi. Kazada, Srivaddhanaprabha'nın 2 yardımcısı ile pilot ve yardımcı pilotun da öldüğü açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Leicester City'nin, helikopter kazası geçiren başkanı ve sahibi Vichai Srivaddhanaprabha hayatını kaybetti.

Vichai Srivaddhanaprabha'nın helikopteri cumartesi günü, Leicester City'nın stadının yanındaki otoparka düşmüştü. Srivaddhanaprabha'nın da helikopterde olduğu belirtilmiş fakat hayatını kaybedip kaybetmediğiyle ilgili açıklama yapılmamıştı.

Leicester City'den bugün yapılan açıklamada, Vichai Srivaddhanaprabha ve berberindeki 4 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi. Açıklamada, "O'nun öncülüğünde Leicester City bir aile gibiydi. Bir aile olarak da yasımızı tutacağız. Bize miras bıraktığı vizyonu hayata geçirmek için çabalayacağız" denildi.

Leicester polisi, helikopterde hayatını kaybeden diğer kişilerin Srivaddhanaprabha'nın yardımcıları Nursara Suknamai ve Kaveporn Punpare, pilot Eric Swaffer ve yardımcı pilot Izabela Roza Lechowicz olduğunu açıkladı.

Futbolcular ve taraftarlar King Power Stadyumu'nun önüne Srivaddhanaprabha anısına çiçekler bıraktı. (HABER MERKEZİ)