Michael Jordan’ın malikanesi satılamıyor

Basketbolcu Michael Jordan'ın evi 6 yıldır satılamıyor. Alana Jordan ayakkabısı hediye!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Basketbolcu Michael Jordan’ın malikanesine alıcı bulunamıyor. Evin fiyatı yarıya düşürülüp 14,9 milyon dolar değer biçilmesine ve evi alana Air Jordan ayakkabı hediye edileceği duyurusunun yapılmasına rağmen ev 6 yıldır satılamadı.

Jordan, satabilmek için 29 milyon dolardan 14,9 milyon dolara indirdiği ev için her yıl 100 bin dolardan fazla vergi ödüyor. Basketbolcu, 2013 yılında evi açık artırmaya çıkardı ama en fazla 13 milyon dolar veren çıktı. Gayrimenkul danışmanı ise evi satın alana Air Jordans ayakkabı hediyesi düşündü fakat sonuç alamadı.

'JORDAN'IN EVİ FAZLA KİŞİSEL'

Emlak uzmanları evin satılamamasının nedenlerini şöyle açıklıyor: Jordan’ın evi fazla kişiselleştirmiş olması; basketbol ve spor meraklıları dışında alıcıların ilgi alanına girmemesi ve evin zenginlerin tercih edeceği bir bölgede olmaması.

İNSANLAR SIRF BİR ÜNLÜNÜN DİYE FAZLA PARA ÖDEMEK İSTEMİYOR

Jordan, içinde, yüzme havuzu, Playboy Malikanesi’nin bir kapısı, Bağdat’ın sokaklarından ilham alarak hazırlanan yemek masası, golf sahası, basketbol sahası, tenis kortu ve daha fazlası bulunan 5200 metrekarelik malikanesine, ünlü olmasının değer kattığını düşünse de uzmanlara göre insanlar bir eve sırf bir ünlüye ait olduğu için fazla para ödemek istemiyor.