Paltrow doğruladı: Pitt tacizciyi dövmüş!

Ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow, eski sevgilisi Brad Pitt'in, kendisini taciz eden yapımcı Harvey Weinstein'ı dövdüğünü açıkladı. Brad Pitt ise skandalın filmini çekecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ünlü oyuncu Gweyneth Paltrow, 1990'larda erkek arkadaşı olan Brad Pitt'in, kendisini taciz eden yapımcı Harvey Weinstein'ı dövdüğü iddiasını doğruladı. Weinstein'ın kendisini henüz 22 yaşında olduğu 1995 yılında bir otel odasında taciz ettiğini geçen yıl anlatmış olan anlatan Paltrow, Brad Pitt'in bu tacizi duyunca çok öfkelendiğini belirterek şunları söyledi: "Bir Broadway şovunu izlemeye gittiğimizde Weinstein’le karşılaştık. Brad, onu duvara sertçe yapıştırıp ‘Eğer onu bir kez daha rahatsız edersen, seni öldürürüm dedi."

BRAD PITT SKANDALIN FİLMİNİ ÇEKİYOR

Brad Pitt ise Weinstein skandalının ortaya çıkışını anlatan bir filmin yapımcılığını üstleneceğini açıkladı. Skandal hakkındaki film, Pulitzer ödülü kazanan New York Times çalışanları Jodi Kantor ve Meghan Twohey’in Weinstein skandalını ortaya çıkarırken yaşadıklarına odaklanacak.

Cinsel tacizle suçlanan ünlü film prodüktörü Harvey Weinstein bugün New York'ta polise teslim oluyor. Weinstein, 93 kadın tarafından tacizle suçlanıyor. (Dış Haberler)