Babaanne kendi torununu dünyaya getirdi!

ABD'de bir çift, taşıyıcı anne olarak babaanne ile anlaştı. Bebek yedi ay sonunda doğdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kadın taşıyıcı anne olarak oğlu ve gelininin çocuğunu doğurdu. 17 yaşındayken rahminin bir kısmı alınan Kayla Jones isimli kadın Cody Resecker ile evlendikten sonra çocuk sahibi olmak istedi. Jones'un kayınvalidesi Patty Resecker, genç çiftin bu hayalini gerçekleştirdi ve taşıyıcı anne olmayı kabul etti.

Habertürk'ün haberine göre; ABD'nin Arkansas eyaletinde yaşanan olayda 29 yaşındaki Kayla Jones, geçirdiği rahim ameliyatı nedeniyle çocuk sahibi olamıyordu. Kayınvalide Patty Resecker, genç çiftin bu hayalini gerçekleştirmek için yardımcı olmak istediğini söyledi. Ancak çift, bu çağrıyı ciddiye almadan taşıyıcı anne araştırmaya başladı. Birkaç görüşmenin ardından kayınvalide Resecker'in ciddi olduğunu anlayan çift, bu fikre sıcak bakmaya başladı. Yapılan testlerin ardından büyükannenin torununu taşıyabileceği açıklandı.

İKİNCİ DENEMEDE HAMİLE KALDI

İlk deneme 2016 yılının kasım ayında yapıldı ancak başarısızlıkla sonuçlandı. 2017'nin mart ayında yapılan ikinci denemede büyükanne, torununa hamile kalabilmeyi başardı. Hamilelikten 7 ay sonra bebek sezaryenle dünyaya geldi.