George Clooney arkadaşlarına 14 milyon dolar hediye etti!

Amerikalı oyuncu George Clooney, gençlik yıllarından tanıdığı 14 yakın arkadaşına 1'er milyon dolar hediye etti... Clooney, dostlarına teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - George Clooney, yemeğe davet ettiği 14 arkadaşına özel tasarım çantalar içinde 1'er milyon dolar hediye ettiğini ve bu paranı vergisini de ödediğini açıkladı.

NTV'nin haberine göre, oyuncu George Clooney'nin gençlik yıllarında birlikte olduğu arkadaşlarına 14 milyon dolarlık hediye verdiği ortaya çıktı.

56 yaşındaki aktörün ortağı ve yakın arkadaşının bir dergiye yıllar sonra verdiği bir röportajla ortaya çıkan bu pahalı jest, Clooney’nin dostluğa ve arkadaşlarına ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koydu.

Arkadaşlarına yaptığı konuşmada Clooney şunları söylemiş:

"Dinleyin, sizlerin benim için ne ifade ettiğinizi ve hayatımda ne kadar çok şey ifade ettiğinizi bilmenizi isterim. Los Angeles’a geldiğimde kanepenizde uyudum, hayatımda sizleri tanıdığım için çok şanslıyım… Şimdiye kadar sizinle kurduğum dostluğa benzer bir dostluk yaşamadım, bu yüzden benim için çok önemli oldunuz ve hepimiz birlikteyken bu dostluğumuzun göstergesi olarak sizlere bir armağanım olacak. Şimdi çantaları açmanızı istiyorum 56 yaşındaki aktör arkadaşlarına verdiği paraların vergisini de ödeyerek ellerine tam olarak 1 milyon dolar geçmesini sağladı.