Ivanka Trump'a 'mağaza' boykotu

TJ Maxx ve Marshalls gibi firmalar ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın ürünlerini boykot etme kararı aldı. Daha önce de Nordstrom ve Neiman Marcus gibi lüks moda şirketleri Trump'ın ürünlerini satmama kararı almıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın ürünlerini bir çok lüks moda perakendecileri satmama kararı aldı. Nordstrom ve Neiman Marcus'un yanı sıra şimdi de TJ Maxx ve Marshalls gibi firmalar Ivanka Trump'ın kreasyonlarını boykot etme kararı aldıklarını açıkladı.

New York Times'ın haberine göre, TJX Companies, şirketlerindeki çalışanlarına yazılı talimat göndererek Ivanka Trump'ın ürünlerinin raftan kaldırılmasını istedi. Trump'ın kızına ait bazı ürünlerin çöpe atıldığı bazılarının ise rafların arkalarında bırakıldığı iddia edildi.

TRUMP'TAN DESTEK

Hakkında çıkan 'boykot' haberlerinin ardından baba Donald Trump, sıkça kullandığı Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasına kızına arka çıktı: "Kızım Ivanka'ya Nordstrom tarafından büyük bir haksızlık yapıldı. O mükemmel bir insan ve beni her zaman doğru olan şeyi yapmak için yönlendiriyor. Rezalet!" dedi.

Trump'ın attığı tweet bazı çevrelerce başkan sıfatıyla kızının hayatını gündeme alması nedeniyle tepki topladı. (DIŞ HABERLER)