Lady Gaga Trump'a karşı eyleme başladı

Hillary Clinton'ın önemli temsilcilerinden şarkıcı Lady Gaga, seçim sonuçlarının belli olmasıyla birlikte, sabahın erken saatlerinde New York'taki Trump Tower binasının önünde Donald Trump'u protesto etti. Bir kamyonun üzerine çıkan Gaga, "Love trumps hate" yazılı bir dövizi elinde tutarak eylem yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Görgü tanıklarının sosyal medya paylaşımlarına göre, seçim gecesi bir partiye katılan Gaga, Clinton'ın yenilgisi kesinleşince gözyaşlarını tutamadı. Donalt Trump'ın başkanlığı kesinleştiğinse ise Lady Gaga attı bir tweet'te "İyilik, eşitlik ve aşk için ayağa kalk! Hiçbir şey bizi durduramayacak. Amerika için dua edin." ifadelerine yer verdi.

Şarkıcı Lady Gaga, Hillary Clinton'a sosyal medya üzerinden ve mitingine katılarak destek vermişti. Şarkıcı Lady Gaga, Hillary Clinton'a sosyal medya üzerinden ve mitingine katılarak destek vermişti.

Hafta başında Hillary Clinton'ın bir mitingine katılan Lady Gaga, Demokrat adaya destek istemiş ve Clinton için "O deneyimli, iyi eğitimli, yıllara yayılan liderlik becerisi ve bilgeliğiyle Amerikan başkanı olmaya hazır." demişti.

Hillary Cinton'ın, kadın hakları ve ihtiyaç sahibi çocukların bakımı konusunda önemli çalışmalar yaptığını söyleyen Lady Gaga, Amerikalılara oylarını Demokrat adaydan yana kullanmaları çağrısında bulunmuştu. (HABER MERKEZİ)