Olimpiyat stadının anahtarını unutunca kapıyı kestiler!

Dünyanın merakla beklediği Rio 2016 Olimpiyatı'nın açılışına iki gün kala küçük çaplı bir 'skandal' yaşandı. Yetkililer, açılış şöleninin yapılacağı stadın anahtarını unutunca kapının tellerini kesmek zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rio 2016 Olimpiyatı öncesinde Zika virüsü ve güvenlik konusunda endişeler uzun süredir dillendiriliyordu. Fakat yetkililer açılışa iki gün kala hiç beklenmedik bir durumla karşılaştı: Stadın anahtarını içeride unutmuşlardı...

İTFAİYECİLER GELDİ

Brezilyalı yetkililer, İsveç'le Güney Afrika arasındaki kadınlar futbol maçı öncesinde bir kapının anahtarını bulamayınca, iki itfaiyeci tarafından teller keskiyle kesildi. BBC'nin Rio muhabiri Julia Carneiro, o anları görüntüledi.

Carnerio bir saat sonra attığı bir tweet'te de, seyircilerin bir diğer kapıya yönlendirilmeden önce tam iki saat ayakta bekletildiğini yazdı.

ATLETLER RİSK ALTINDA

Rio Olimpiyatı, daha başlamadan bir dizi sorunla gündeme gelmişti. Haftabaşında, Rio'nun içme suyunun yeterince temiz olmaması nedeniyle 1400 atletin virüs kapabileceği ortaya çıkmıştı. Olimpiyat Oyunları ,.,n 1.3 milyon bilet de hâlâ satılmış değil.