Dudziak, Hatayspor'u FIFA'ya şikayet ettiği iddiasını yalanladı

Depremden sonra ligden çekilen Hatayspor'u, borcunu ödemediği gerekçesiyle FIFA'ya şikayet ettiği ileri sürülen Jeremy Calvin Dudziak, iddiayı yalanladı.

Resim: Haber Global
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Depremden 10 gün önce Hatayspor'la resmi sözleşme imzalayan  Jeremy Calvin Dudziak'ın sözleşme imzaladıktan 10 gün sonra yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'u alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya şikayet ettiği ortaya çıktı.

AA muhabirinin FIFA'dan elde ettiği 31 Ağustos 2023 tarihli belgeye göre, sözleşme imzalamasından 10 gün sonra deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor'un Tunuslu oyuncusu, FIFA'ya yaptığı başvuruda bu dönemde alacağı 124 bin avro ödemesini talep etti. Dudziak'ya ayrıca alacaklarına ek olarak yüzde 5 gecikme faizi ile avukat ve dava masraflarının da Hatayspor tarafından karşılanmasını istedi.

İDDİALARI YALANLADI

Aktif futbol kariyerini şu an Herta Berlin'de sürdüren Jeremy Calvin Dudziak sosyal medya hesabından depremin yıl dönümünde yaptığı paylaşımda,  "Hatayspor'la anlaştıktan sonra takımla beraber bir hafta geçirdik. Maalesef hepimizi üzen talihsiz felaket yaşandı. Sonrasında kulübümle ve hocamla görüştükten sonra karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Basında çıkan asılsız haberler sonrası bu açıklamayı yapma gereği duydum. Hiçbir şekilde Hatayspor'dan para talebim olmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarım." şeklinde açıklama yaptı. (SPOR SERVİSİ)

 

(SPOR SERVİSİ)