Drenaj kuyusuna inen üç kardeş metan gazından zehirlenerek öldü

Samsun'da indiği kuyuda metan gazından zehirlenen Enes'i kurtarmak isteyen ağabeyleri de gazdan etkilenerek hayatını kaybetti. Üç kardeşin öldüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Samsun’da sulama göletinin vanasını açmak için indiği drenaj kuyusunda metan gazından zehirlenen Enes Turan ile onu kurtarmak isteyen ağabeyleri hayatını kaybetti. 

DHA'nın aktardığına göre, olay, dün akşam saatlerinde Vezirköprü ilçesi Adatepe Mahallesi’nde meydana geldi. Enes Turan, sulama göletinin vanasını açmak için drenaj kuyusuna girdi. Metan gazından etkilenen Enes kuyudan çıkamayınca ağabeyleri Osman ve Sadi Turan da kuyuya indi. Üç kardeşin kuyudaki durumunu fark eden kişiler, ekipleri aradı.

Bölgeye gelen ekipler, kuyuya indiklerinde Turan kardeşlerin cansız bedenlerine ulaştı. Enes, Osman ve Sadi kardeşlerin Metan gazından zehirlendikleri belirlendi.

Cenazeleri, ekiplerin çalışmasıyla kuyudan çıkarıldı. Çalışmalar sırasında gazdan etkilenen iki itfaiye eri de hastanede tedaviye altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (HABER MERKEZİ)