Dolandırırken 3 bin 800 lira kaybetti

Akademisyen M.A., park edeceği esnada bir araca çarptı. Çarptığı aracın masraflarını karşılamak için telefon numarasını cama bırakan akademisyeni, S. K. araç sahibiyim diyerek dolandırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kadıköy'de geçen yıl aralık ayında öğretim görevlisi M.A., park edeceği esnada başka bir otomobile çarptı. Akademisyen M.A., 'Zararınızı karşılamak istiyorum' notuyla ön cama iletişim bilgilerini bıraktı.

DHA'nın haberine göre, kendisini otomobilin sahibi olarak tanıtan S.K., M.A.'ya attığı mesajda zararın 200 tl olduğunu söyleyerek giderilmesini istedi. S.K'nın attığı ruhsat resmini incelemeden parayı gönderen M.A, ruhsatın farklı bir araca ait olduğunu fark etti. M.A'ya ulaşamayınca dolandırıldığını fark eden M.A., hazırladığı dilekçeyle Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

İfadesinde uzlaşmak istediğini belirten S.K.," O dönem paraya ihtiyacım olduğu için böyle bir şey yaptım, pişmanım. M.A. kabul ederse uzlaşmak istiyorum." dedi. M.A' nın avukatı, müvekkilinin iyi niyetinin suistimal edildiği için şikayetçi olduğunu belirterek S.K.'nın 4 bin lira tazminat ödemesiyle uzlaştıklarını açıkladı. (HABER MERKEZİ)