Doğukan Manço hastanelik oldu: 'Bu sefer de yırttık'

Katıldığı bir düğünde yediği yemek nedeniyle hastanelik olan Doğukan Manço, "Bu hayatımda üçüncü kez başıma geliyor. Bu sefer de yırttık..." dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, katıldığı bir düğünde yediği yemek nedeniyle hastanelik oldu. Hastane odasından fotoğraf paylaşan Manço, gıda alerjisi olduğunu belirterek yaşadıklarını anlattı.

Erken müdahale sayesinde atlattığını belirten Doğukan Manço, "Bu sefer de yırttık... Patlıcana anafilaktik şok seviyesinde alerjim var. Yakınlarım bilir. Yani müdahale edilmezse solunum yolum tıkanıncaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum. Bu hayatımda üçüncü kez başıma geliyor" dedi.

'ERKEN MÜDAHALE İLE TOPARLADIM'

Manço ardından, "Bir düğünde karanlıkta gelen yemeği gözüm seçemeyince emin olmak için garsona 'Püre mi patlıcan mı?' diye sordum. 'Püre' dedi... Sadece bir çatal ucu aldım ve patlıcan olduğunu anladım. Kısa sürede belirtilerden etkilendiğimi anlayıp soluğu hastanede aldım. Erken müdahale ile toparladım. Garson muhtemelen genç oluşu sebebiyle heyecanlandı ne dediğini bilmiyordu ya da patlıcan püresi diye algıladı. Şu an için iyiyim..." ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)