DJ Koray Alpergin Londra'da ölü bulundu

Bir süredir kayıp olan radyocu-DJ Koray Alpergin, Essex'te ormanlık bir alanda ölü bulundu, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Perşembe gününden beri kendisinden haber alınamayan İngiltere’nin ünlü DJ ve radyocularından Koray Alpergin, Londra'da ölü bulundu. 

Londra radyosu Bizim FM’in sahibi olan 43 yaşındaki Türk DJ’in cesedi, dün Essex kentindeki bir ormanlık alanda polis tarafından bulundu. Alpergin’in iki gün önce İstanbul’dan gelen 23 yaşındaki kız arkadaşı ile evinin önünden kaçırıldığı iddia edilmişti. Polis, kız arkadaşı olduğu bildirilen kadının bulunduğu ve fiziksel olarak zarar görmediğini açıkladı. Alpergin’in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

'PARLAK VE SEVİLEN BİR ADAMDI'

Alpergin’in program yaptığı radyo kanalı T-Vine; “Alpergin’in zamansız ölümü bizi derinden yaraladı. Radyo programlarıyla binlerce insanı neşelendiren, parlak, evrensel olarak sevilen bir adamdı” mesajını paylaştı. Polis, olayla ilgili üç kişinin tutuklandığını ve gözaltında tutulduklarını açıkladı. Alpergin ve kız arkadaşı bir süredir aranıyordu. (HABER MERKEZİ)