Diyarbakır’da ‘estetik’ operasyonu: 2 doktor gözaltında

Diyarbakır Bismil Devlet Hastanesi’nde para karşılığında estetik ameliyat yaptırıldığı iddiası üzerine soruşturma başlatıldı. Operasyonda 2'si doktor 8 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Bismil Devlet Hastanesi’nde para karşılığı estetik ameliyat yapıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında savcının talimatı ile polis 2 doktor ile 2 personeli gece yarısı operasyonu ile gözaltına aldı.

Amida Haber'in aktardığına göre, hakkında gözaltı kararı bulunan H.S.’nin bir süre önce istifa ettiği, İstanbul’da özel bir hastanede işe başladığı, bu nedenle İstanbul’dan gözaltına alınarak Diyarbakır’a getirildiği öğrenildi. Doktorlar H.S, R.A. ve iki personelin Emniyetteki ifade işlemleri sürüyor.

Hastane kaynakları, operasyonun yapılan ameliyatlarla ilgili olduğunu, soruşturma ile ilgili detaylı bir sahibi olmadıklarını dile getirdi.

DHA'nın haberine göre, soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 8'e yükseldi. Doktorlar R.A. ile H.S., tıbbi sekreterler E.Ö. ve E.A.'nın ardından polis ekipleri, yaptıkları çalışmada 4 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

KOM ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda İstanbul ve Diyarbakır'da gözaltına alınan B.Ö., M.E., M.A., ve B.E. de emniyete götürüldü.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınacakların sayısının artacağı belirtildi. (HABER MERKEZİ)