Disney'in 'Pamuk Prenses' uyarlamasına tepki: Yedi politik doğrucu yoldaşlar mı?

Disney'in canlı aksiyon Pamuk Prenses uyarlamasının set fotoğraflarına sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi.

The Daily Mail
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Disney'in canlı aksiyon Pamuk Prenses uyarlaması "Snow White" filminden ilk set fotoğrafları The Daily Mail tarafından paylaşıldı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Disney, 'Game of Thrones' oyuncusu Peter Dinklage'ın filme yönelik eleştirilerinden sonra "Orijinal animasyon filmindeki stereotipleri pekiştirmekten kaçınmak için bu yedi karakterle farklı bir yaklaşım izliyoruz ve cücelik topluluğunun üyelerine danışıyoruz" diyerek filmde yedi cücelere yer vermeyeceğini açıklamıştı. Ancak bu tercih sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisine neden oldu. 

 

 

 

PAMUK PRENSES VE ETNİK AÇIDAN TARAFSIZ YEDİ POLİTİK DOĞRUCU İNSAN

The Daily Mail set fotoğraflarını "Pamuk Prenses ve Yedi... Politik Doğrucu Yoldaşlar mı?" başlığıyla paylaşırken, Twitter kullanıcıları da "Pamuk Prenses ve Etnik Açıdan Tarafsız Yedi Politik Doğrucu İnsan" gibi alternatif film başlıklarıyla Disney'in kararını eleştirdi.

"West Side Story" ile çıkış yapan Rachel Zegler'ın başrolde olduğu yapımda Kötü Kraliçe'yi Gal Gadot canlandırıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Marc Webb oturuyor.