Disney duyurdu: Obi-Wan Kenobi, Disney Plus'ın en iyi açılış yapan dizisi oldu

"Obi-Wan Kenobi", bugüne kadar ilk hafta sonunda en çok izlenen Disney+ orijinal dizisi oldu. Dizi, 14 Haziran'dan itibaren Disney Plus Türkiye'de izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Disney, 27 Mayıs'ta ilk iki bölümüyle Disney+ ekranlarında izleyicilerle buluşan "Obi-Wan Kenobi" dizisinin platformun bugüne kadar ilk hafta sonunda en çok izlenen dizisi olduğunu duyurdu. "Obi-Wan Kenobi"ye kadar en çok izlenen dizi rekorunu, Marvel Studios dizisi "Loki" elinde tutuyordu. 

ScreenRant'in aktardığı habere göre, Disney+, izlenme sürelerine dair rakamları net olarak açıklamasa da "Obi-Wan Kenobi"nin gösterime girmesinin etkisiyle hafta sonu platformda yer alan diğer Star Wars yapımlarının izlenmelerinin de normale göre üçe katlandığını belirtti. 

"Obi-Wan Kenobi", iki bölümlük özel bir galasının ardından geçtiğimiz hafta sonu Disney+'ta çıkış yapan üçüncü Star Wars dizisi oldu. "Star Wars: Bölüm III — Sith'in İntikamı"ndaki olaylardan on yıl sonrasını alan dizide, başrolde Ewan McGregor yer alıyor. Altı bölümden oluşan ve üçüncü bölümü 1 Haziran'da yayınlanan dizinin kalan bölümleri birer hafta arayla ekranlara gelecek.

"Obi-Wan Kenobi", 14 Haziran'dan itibaren Disney Plus Türkiye'de izleyicilerle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)