Dinamit balıkçının elinde patladı: 1'i ağır 3 yaralı

Keşan İbrice Limanı'ndan açılan 3 balıkçının, yasak olmasına rağmen kullanmak istedikleri dinamit patladı. Biri ağır 3 kişi yaralandı.

İbrice Limanı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edirne'nin Keşan ilçesinde, Saros Körfezi kıyısındaki İbrice Limanı açıklarında bir teknede balık avlamak için kullanılan dinamitin patlaması sonucu 1’i ağır 3 balıkçı yaralandı. 

Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Erdal Koz (44), Özer Güler (40) ve Kadir Korkmaz (47), tekneyle balık avlamak için İbrice Limanı açıklarına gitti.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre Erdal Koz, yasak olduğu halde dinamit kullanarak balık avlamak istedi. Bu sırada dinamitin elinde patlaması sonucu Koz ve teknede bulunan Özer Güler ile Kadir Korkmaz yaralandı. Çevredeki balıkçıların limana çıkardığı yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sağ eli bileğinden kopan ve hayati tehlikesi bulunan Erdal Koz ile yüzü ve gözlerinde yaralar bulunan Özer Güler ile Kadir Korkmaz, ilk müdahalelerinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor. (HABER MERKEZİ)