Depremde vefat eden basketbolcu Nilay Aydoğan son yolculuğuna uğurlandı

Maraş merkezli depremde Malatya'da bulunduğu bina yıkılan milli basketbolcu Nilay Aydoğan için bugün cenaze töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Merkez üssü Maraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde yıkım yaşanan Malatya'da vefat eden milli basketbolcu Nilay Aydoğan'ın cenazesi toprağa verildi.

DHA'nın haberine göre, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çankaya Üniversitesi'nde forması giyen Nilay Aydoğan, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada babaannesini ziyaret etmek için Malatya'ya gitti.

Maraş merkezli ve 10 ilde hissedilen depremlerde Aydoğan ve babaannesinin bulunduğu bina yıkıldı. Göçük altında kalan Aydoğan ve babaannesinin cansız bedenlerine dün ulaşıldı.

Aydoğan için bugün, İstanbul'un Bahçelievler ilçesindeki Şehit Yaşar Musaoğlu Camii'nde ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Başkan Vekili Ömer Onan, TBF yönetim kurulu üyeleri, basketbolcular, takım arkadaşları ve Aydoğan ailesinin yakınları katıldı. 

Nilay Aydoğan'ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Kasımpaşa Kulaksız Mezarlığı'na götürüldü. (HABER MERKEZİ)