Denizli'de uzman çavuş doktoru öldürdü

Denizli'de, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Naim Ünsal, aralarında alacak meselesi olduğu öne sürülen uzman çavuş tarafından vurularak öldürüldü.

Doktor Naim Ünsal (Fotoğraf: DHA)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'de doktor Naim Ünsal (64), Acıpayam Askerlik Şubesi önünde bir süre önce açığa alınan uzman çavuş M.A. (28) tarafından vurularak öldürüldü.

Acıpayam'da muayenehanesinde hizmet veren kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Naim Ünsal ile M.A. arasında Yukarıçamlık Mahallesi Çamlık Caddesi'nde tartışma çıktığı öne sürüldü. M.A'nın yanındaki tabancayla ateş ettiği Ünsal, yere yığıldı.

Olay yerine çağrılan ambulans ekibi tarafından vefat ettiği belirlenen Ünsal'ın cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanan M.A, polis tarafından gözaltına alındı. 

AA'nın haberine göre, olay yerinde yapılan incelemede 9 mermi kovanı tespit edildi.

Katil zanlısının uzman çavuş olarak görev yaparken, bir süre önce tehdit soruşturması kapsamında açığa alındığı belirlendi.

M.A'nın, Dr. Ünsal'ın olay yeri yakınındaki çiftliğinde atlarına bakıcılık yaptığı, ikili arasında alacak meselesi nedeniyle bir süredir sorun yaşandığı öne sürüldü.

Öte yandan, Konya'dan Acıpayam Devlet Hastanesi'ne 2 yıl önce tayini çıkan Ünsal'ın bir süre önce kendi isteğiyle ayrılıp muayenehanesinde hizmet vermeye başladığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)