Denizli'de acil servis kafeteryasını taradılar: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişindeki kafeteryaya 2 şüpheli silahla ateş açtı. Saldırıda 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişindeki, açık kafeterya bölümüne saat 16.45 sıralarında silahlı 2 şüpheli tarafından saldırıda bulunuldu. Kafeteryada bulunanlar kaçışırken, saldırıda 7 kişi yaralandı. 

AA'nın haberine göre yaralananlar, hastanede tedavi altına alındı. Yaralılarından 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırı sonrası yaya olarak kaçtıkları belirlenen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerinde 16 boş kovan bulundu.

EĞLENCE MEKANI SAHİBİ VE YANINDAKİ 6 KİŞİ YARALANDI

DHA'nın haberine göre ise saldırıda yaralananların Denizli'de eğlence mekanı işleten Ahmet K. ile yanındaki Kemal Ş, Ahmet Can Y, Şefikcan U, Gökhan İ, İsmail Ö. ve Hasan Hüseyin Ç. olduğu belirlendi.  

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Denizli Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "01 Mart 2024 günü saat 16.00 sıralarında Pamukkale Üniversitesi Hastane bahçesindeki kafeterya kısmında ilimizde faaliyet gösteren bir eğlence mekanının sahibi ve yanında bulunan kişiler hasta ziyareti için kafeteryada bulunduğu esnada kimliği belirsiz iki kişi tarafından rastgele tabanca ile ateş açılması sonucu bahse konu işletme sahibi ve yanında bulunan 6 kişi yaralanmıştır. Yaralıların tedavileri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılmaktadır. Şüphelilerin yakalanmalarına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır" denildi.

  

(HABER MERKEZİ)