Demirtaş'tan gençlere çağrı: İlk turda seçimi sonlandırın

Gazete Duvar'a gönderdiği mesajda gençlere seslenen Selahattin Demirtaş, "Hakikati karartmalarına izin vermeyin, iftira, yalan kampanyasına kulaklarınızı tıkayın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gazete Duvar'a gönderdiği mesajda gençlere, "sandığa gitme ve seçimi ilk turda bitirme" çağrısı yaptı. 

İktidarın seçim kampanyasını iftira ve hakaret üzerine kurguladığını, bunu ülkenin geleceğine zarar verdiğini belirten Demirtaş'ın mesajı şöyle:

"İktidar çevreleri ne yazık ki tüm kampanyasını yalan, iftira, hakaret üzerine kurgulamış durumda. Toplumu korkutarak oy toplamaya çalışmak geleceğimize de büyük zarar veriyor. Sizler aracılığıyla gençlere seslenmek istiyorum: Hakikati karartmalarına izin vermeyin, iftira, yalan kampanyasına kulaklarınızı tıkayın. Emin olun bir arada barış ve kardeşlik içinde yaşayacağız. Siz de mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu değişim için kullanın. İlk turda seçimi sonlandırın. Yarınlarınızı korkuyla teslim almalarına izin vermeyin. Hepinize içten selam, sevgilerimle..." (HABER MERKEZİ)