Demirtaş'tan Ali Rıza Arslan'a destek: Bir seçim olmalı...

Demirtaş, oğluna ait kemiklerin bir poşet içerisinde Ali Rıza Arslan'a verilmesiyle ilgili paylaşımda bulundu: Bu acıyı yaşatanlar ile bu acıyı yüreklerinde hissedenler arasında bir seçim olmalı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HDP'nin Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır Sur’da sokağa çıkma yasakları sırasında ölen Hakan Aslan’ın kemiklerinin 7 yıl sonra babasına bir poşette teslim edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Demirtaş, Twitter hesabından, "Toplum kutuplaşacaksa, demokrasiye ve insani evrensel değerlere inananlar ile faşistler ve hırsızlar halinde iki kutba ayrılmalı. Ali Rıza Amca'ya bunu yaşatanlar ve buna 'oh olsun' diyenler ile bu acıyı yüreklerinde hissedenler arasında bir seçim olmalı" dedi. (HABER MERKEZİ)


'BİR ÖĞRETMENİ HEDEF GÖSTEREN SOYSUZLAR'

Demirtaş daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyesi öğretmenlerin Ankara'da yaptığı yürüyüşte polis saldırısı sonucu darbedilerek gözaltına alınan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterilen öğretmen Betül Koca'ya da destek verdi.

Demirtaş şunları yazdı: "Bir seçim yapılacaksa, siyasi tercihi nedeniyle bir öğretmeni hedef gösterecek kadar alçalan soysuzlar ile ayrım yapmadan herkesi kucaklayan, eşitlik ve kardeşliğe yürekten inananlar arasında olmalı bu. Herkes bu büyük değişime hazırlansın. Başka yolu yok, mutlaka kazanacağız." (HABER MERKEZİ)

 

 

Etiketler demirtaş ali rıza sur