Demi Moore, Bruce Willis'in hastalığının ilerlediğini açıkladı

Oyuncu Demi Moore, eski eşi Bruce Willis'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Moore, Willis'in hastalığının 2022 baharından bu yana ilerlediğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Amerikalı oyuncu Demi Moore, eski eşi olan aktör Bruce Willis'in sağlık durumu hakkında açıklama yaparak, aktörün hastalığının ilerlediğini söyledi.

2022 yılında afazi rahatsızlığına yakalandığı açıklanan 67 yaşındaki Willis'e geçtiğimiz günlerde frontotemporal demans teşhisi konulmuştu.

NTV'nin haberine göre, Demi Moore, eski eşi ve çocuklarının babası Bruce Willis'in sağlığı hakkındaki açıklamasında şunları söyledi:

"Bruce'un hastalığını paylaştığımızdan beri aldığımız inanılmaz sevgi, destek ve harika hikâyeler için en derin şükranlarımızı sunuyoruz. Bruce'un afazi teşhisini 2022 baharında açıkladığımızdan beri durumu ilerledi. Artık daha spesifik bir teşhisimiz var. Frontotemporal demans... Ne yazık ki iletişimdeki zorluklar Bruce'un karşılaştığı hastalığın sadece bir belirtisi. Bu acı da olsa, sonunda net bir teşhis konması rahatlatıcı."

Mavi Ay, Zor Ölüm ve Ucuz Roman gibi dizi ve filmlerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Willis, geçen yıl mart ayında konulan afazi teşhisi nedeniyle oyunculuğu bırakma kararı almıştı.