Demet Akalın, Datça adayı Mesut Yar'ın mitingine katıldı

Şarkıcı Demet Akalın, Muğla'nın Datça ilçesinde belediye başkanlığı için yarışan Mesut Yar'ın seçim çalışmaları kapsamında 29 Mart'ta düzenlediği mitinge katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Demet Akalın, Datça Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mesut Yar'ın 29 Mart'ta Datça'da düzenlediği seçim toplantısına konuk olarak katıldı. 

Mitingde Mesut Yar'ın konuşmasının ardından Demet Akalın sahne aldı. 

'EMİNİM PAZAR GÜNÜ DATÇALILAR ÇOBAN ATEŞİNİ YAKACAKLARDIR'

Yar, burada yaptığı konuşmada, “Yıllardır kendilerini yok sayan, en temel insani ihtiyaçlarını ve taleplerini göz ardı eden, sadece beş yılda bir seçim zamanında hatırlanan insanların bu düzene hayır demelerine hep birlikte tanıklık ediyoruz, eminim Pazar günü Datçalılar bu sıradanlığa ve kendisini tehdit edenlere hayır diyecek ve çoban ateşini yakacaklardır” dedi.

'KENDİSİNE DESTEK AMACIYLA BEN DE ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAK İSTEDİM'

Mitingde sahne alan Demet Akalın, "Mesut Yar, benim eski dostum. Kendisinin Datça için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. O, bu zamana kadar herkese eşit ve siyaset üstü kalmış, insancıllıktan, dürüstlükten ve Atatürk ilkelerinden hiç ayrılmamış, çalışkan ve sicili çok temiz bir halk çocuğudur. Onun dostu olmaktan gurur duyuyorum. Kendisine destek amacıyla taşın altına elimi ben de koymak istedim. Çünkü kendisine çok inanıyor ve güveniyorum. Mesut Yar ile Datça'nın hak ettiği tam bir kültür, sanat, turizm ve özgürlükler kenti olacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.