DC Comics duyurdu: Yeni Süpermen karakteri biseksüel olacak

DC Comics, son Süpermen karakteri Jon Kent'in, serinin devamında biseksüel ilişki yaşayacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çizgi roman yayıncısı DC Comics, farklı cinsel yönelimleri olanların cinsel kimliklerini kamuoyuyla paylaştıkları "Coming Out Günü"nde DC Evreni’nin yeni Süpermen karakteri Jon Kent'in, çizgi romanın yeni sayısında biseksüel olarak gösterileceğini açıkladı. 

Tom Taylor’un yazdığı, John Timms’in çizdiği yeni sayı kasım ayında yayımlanacak. “Superman: Son of Kal-El”in yeni sayısında, Clark Kent ile Lois Lane’in oğlu olan Jon, gazeteci arkadaşı Jay Nakamura ile yakınlık kuracak.

'BUGÜN DAHA FAZLA İNSAN, ÇİZGİ ROMANLARDAKİ EN GÜÇLÜ SÜPER KAHRAMANDA KENDİNİ GÖREBİLİYOR'

Yazar Tom Taylor, yaptığı açıklamada, “Herkesin kahramanlara ihtiyacı olduğunu ve herkesin kendisini kahramanlarında görmeyi hak ettiğini her zaman söyledim ve bu fikri benimsedikleri için DC ve Warner Bros.'a çok minnettarım. Süpermen, her zaman umudun, gerçeğin ve adaletin simgesi olmuştur. Bugün bu sembol artık daha fazlasını temsil ediyor. Bugün daha fazla insan, çizgi romanlardaki en güçlü süper kahramanda kendini görebiliyor” ifadesini kullandı.

DC yetkilisi Jim Lee de, “Tom Taylor ve John Timms'in yarattığı bu önemli hikâyeyi anlatmaktan çok gururluyuz” dedi. (AjansBizim)